R  E  N  S    G  R  O  E  N  E  N  D  I  J  K  

  t  e  k  s  t   &   f  o  t  o

 
 

RENS GROENENDIJK

is een allround journalistiek en commercieel tekstschrijver,

actief op een breed terrein: architectuur, interieur, wonen, eten&drinken, duurzaamheid, klussen in huis, human interest, toerisme, beroepsonderwijs, jachtbouw, muziek, industrieel, watersport en lifestyle. En altijd gretig om zich in nieuwe onderwerpen te verdiepen.

Tevens veelzijdig

fotograaf,

daarmee opdrachtgevers een efficiënte combinatie biedend, van hoge kwaliteit. Een ideale ‘one-stop-shop’, want bovendien behoort

grafische vormgeving

van brochures, flyers, posters, advertenties en nieuwsbrieven tot de mogelijkheden, tot aan de levering van het drukwerk.


BEL voor nadere informatie 06 29080916

of stuur een E-MAIL

 

Veelzijdig creatief ondernemer

Na een loopbaan van 18 jaar bij het Algemeen Dagblad besloot Rens Groenendijk zich 12 jaar geleden zelfstandig te vestigen. En met succes! Hij werkt(e) voor bedrijven (o.a. PaperChainManagement, Hunter Douglas, Yanmar, Raymarine, Stagnum Yachts, Corbis, Getty Images), organisaties (Stichting ALS, Kenwerk, HISWA, stichting SWING), bladen (Financieele Dagblad, Eigen Huis & Interieur, More Than Classic) en overheden.

Voor uitgeverij Acquimedia voert hij de beeld- en  (eind)redactie van het vakblad Jachtbouw Nederland en is eindredacteur van het vakblad Vastgoed voor makelaars.

Bekijk mijn collectie
stockfoto’s:https://www.nationalebeeldbank.nl/search.pp?sourceids=2533#https://www.nationalebeeldbank.nl/search.pp?sourceids=2533#https://www.nationalebeeldbank.nl/search.pp?sourceids=2533#https://www.nationalebeeldbank.nl/search.pp?sourceids=2533shapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2